info@kunststofkozijnenestonia.nl

06-81934704

Hamsterkoog 9A, 1822 CD Alkmaar

Aluminium Kozijnen

Aluprof is in Europa één van de toonaangevende producenten van aluminium systemen. Het productenbestand bestaat onder andere uit: ramen, deuren, gevelsystemen, (hef)schuifpuien, garagedeuren en rolluiken. Het merk hecht veel waarde aan innovatie en de producten voldoen aan alle eisen van de Europese normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Naast de profielen in het onderstaande overzicht, kunnen er ook andere producten geleverd worden. In de brochure zijn alle Aluprof producten weergegeven. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

MB-45

MB-45 is een aantrekkelijk geprijsd basisprofiel voor gebruik binnenshuis. bij gebouwen met relatief lage thermische isolatie-eisen. Het profiel biedt een verscheidenheid aan mogelijke toepassingen en combineert kostenefficiëntie met een minimale inbouwdiepte.

MB-60

MB-60 is een stabiel, universeel en compleet raam- en deursysteem voor elke toepassing die verbeterde thermische prestaties vereist. De brede selectie van compatibele componenten maakt het mogelijk om verschillende elementen te bouwen op basis van thermisch geïsoleerde kozijnen.

MB-70

Ons meest verkochte profiel. Het systeem heeft zeer goede isolerende eigenschappen, met een Uf-coëfficiënt vanaf 1,0 W/m2K en geeft ook goede akoestische isolatie. Het is geschikt voor zowel lage als hoge gebouwen en kan worden gebruikt voor bouwprojecten waar hoge eisen aan gesteld worden.

MB-86

Het duurzame MB-86 profiel geeft de beste thermische isolatie, met een Uf-coëfficiënt vanaf 0,57 W/m2K. Hiermee kunnen constructies met grote afmetingen en gewicht worden gerealiseerd. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van aerogel, een materiaal met uitstekende isolerende eigenschappen.