info@kunststofkozijnenestonia.nl

06-81934704

Hamsterkoog 9A, 1822 CD Alkmaar

Montage

Offerte inclusief Montage?

Lang niet iedereen heeft twee rechterhanden. Een groot deel van onze klanten wil de kunststof kozijnen aan laten brengen. Dat is geen enkel probleem. In onze offerte krijgt u een prijs aangeboden voor alleen de levering van het kozijn en, op verzoek, een prijs voor het aanbrengen van het kunststof kozijn. Daarna is het aan u om te bepalen of u het kozijn aan laat brengen door uw eigen aannemer of dat u ons de opdracht geeft voor montage.

Buiten de regio

Montage binnen een straal van 50 km rond Alkmaar is qua reistijd goed te doen. Als klant zal u daar in de prijsaanbieding niets van merken. Montage buiten ons werkgebied gaat echter gepaard met veel oponthoud door files. Normaal wordt er een afweging gemaakt tussen de grootte van het project en de afstand. Mocht u erg ver buiten de regio wonen dan kunnen we doorgaans één van onze collega’s bij u in de buurt inschakelen om een offerte voor het plaatsen van de kozijnen te maken. Dit doen wij altijd in overleg met u.

Besparen op montage-uren

Gezien de grote variatie in wensen wat betreft de binnenafwerking, rekenen wij deze niet mee in de montagekosten. Indien u ons opdracht geeft voor de binnenafwerking, dan wordt dit in regie gedaan. U kunt er ook voor kiezen om zelf de binnenafwerking te verzorgen en zo een flink aantal montage-uren besparen. Voor ons is de binnenafwerking een tijdrovende zaak, omdat de PUR een uithardingtijd heeft van minstens 4 uur. Pas dan kunnen we aan de afwerking beginnen.

Werkwijze montage

Het oude kozijn en beglazing wordt verwijderd en afgevoerd.

Het eventueel verwijderen van de vensterbank
(in verband met de openingsmogelijkheid van een raam)

De spouw wordt afgedicht met een spouwlat of stelkozijn.

Montage van het nieuwe kozijn.

Wind- en waterdichte afsluiting van de buitenzijde.

(Eventueel) afwerken aan de binnenzijde.