info@kunststofkozijnenestonia.nl

06-81934704

Hamsterkoog 9A, 1822 CD Alkmaar

Deuren en Schuifpuien

Voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, deurpanelen

Er is een ruime keus aan deurpanelen, deurgrepen, kleuren en soorten ornamentglas beschikbaar. Bij interesse kunt u informeren naar de mogeljkheden. In het onderstaande overzicht enkele voorbeelden van door ons geleverde deuren.

Hefschuifpui

Een hefschuifpui is zeer robuust en duurzaam. De schuifdeur wordt bediend door een draaibare hendel die ervoor zorgt dat de schuifdeur wordt opgetild. Door dit mechanisme kunnen grote schuifdeuren met met minimale krachtinspanning bewegen. Een hefschuifpui kan geleverd worden met plissé hordeur om insecten buiten de deur te houden. Wij leveren deze schuifpuien van zowel Thyssen-Inoutic als Aluplast.

Schuifpui Multi Slide (ST)

Een voordelige oplossing voor de minder grote schuifdeuren. Schuifpuien in het ST-systeem van Aluplast kunnen tot een hoogte van 2300 mm worden geproduceerd, met een beglazing tot maximaal 33mm. Enkele vleugels, geplaatst op aparte schuifrails kunnen één op één verschoven worden waardoor een grote opening ontstaat. Afhankelijk van de eisen kan het ST-systeem geleverd worden met een inbouwdiepte van 80 tot 96 mm.